dimecres, 19 de novembre del 2014

TALLER APRENDRE A EMPRENDRE " WORKSHOP - DESIGN THINKING + MODEL DE NEGOCI"

 Ahir durant tota la tarda, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Administració i Finances 2n Curs, alumnes del Cicle Fomatiu de Grau Mitjà d'Informàtica de l'Institut de Cardedeu  i nosaltres mateixos del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió Comercial i Màrqueting, vam realitzar un taller al TECNOCAMPUS sobre WORKSHOP - DESGIN THINKING + MODEL DE NEGOCI (CANVAS).

Aquest taller estava  dissenyat per a pensar, crear i posar en marxa una idea de negoci. Es va a desenvolupar aproximadament durant unes quatre hores, on primerament es fa fer el Design Thinking, i  després d'un petit descans, vam acabar fent un model de negoci fent ús del mètode CANVAS.

El Design Thinking, consistia en trobar primerament uns problemes que tinguéssim els membres del grup. Un cop trobat el problema, havíem de trobar-hi una sol·lució basant-nos en la situació d'una persona en concret, i a través  del model, respondre preguntes per veure com és la persona, què necessita cobrir, entre altres coses.

Un cop fet això, havíem de crear el nostre producte, tant saber les seves propietats i característiques, com fer una petita maqueta amb plastilina.File:Business Model Canvas.png
 
Posteriorment, vam fer el Business Model Canvas, què és una plantilla o eina metodològica que permet analitzar i visualitzar de forma clara, àgil i senzilla la proposta i cadena de valor de la nostra empresa, per ajudar-nos a definir un model de negoci rendible i sostenible, i poder compartir-lo fàcilment amb tota l'organització, per això s'ha de respondre a una sèrie de preguntes per tal de saber si el projecte materia d'estudi es pot tirar endavant,

Aquí us deixo unes fotos de la jornada 
 
ELNA ALBÓS VIDIELLA







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada