dimarts, 23 de desembre del 2014

SEMBREM SOMRIURES, RECOLLIM IL.LUSIONS


 A 4 dies d’un dels dies amb més il·lusió de l’any, hem dissenyat i muntat un aparador dirigit a una botiga de llaminadures (La botiga de Santmartí.) ambientada amb la il·lusió i la màgia (Sembrem somriures, Recollim il·lusions) de les festes de Nadal.


Hem destacat la vistositat, el seu atractiu, intentant que cridés l’atenció i per això hem utilitzant molts colors, i per a decorar-lo varem fer amb manualitats utilitzant les nostres idees i desenvolupant la nostra creativitat, perquè semblés un aparador gustós i cridés la curiositat del producte. 

Els tipus d’ambientació utilitzades són l'olfactiva amb encens i utilitzant promotores amb una degustació del producte que es ven al punt de venta i sonora amb un “Pare Noel” que emet nadales. 


L'elaboració d'aquest aparador ens ha servit com una pràctica més per divertir-nos i alhora aplicar quelcom estudiat durant aquest trimestre.

BON NADAL I FELIÇ ANY 2015

Inès, Gemma, Silvia i Alba

1 comentari:

  1. Em sembla que heu fet un bon aparador amb una temàtica molt apropiada per a aquestes dates.
    Heu tingut molt present la creativitat i les tècniques d'animació visual, olfactiva i sonora per a un aparador i botiga.
    També heu manifestat que el treball en equip ha estat bo i això també és important en aquest treball fet.

    M'agradat la vostra idea. Que passeu bones festes i bona arribada de l'Any Nou.

    ResponElimina