dissabte, 13 de desembre del 2014

Christian Rodríguez - By Hours, un gran visionari


Novament va tornar a la nostra escola Christian Rodriguez, fundador i President de l'empresa on line By Hours dedicada a la venda d'estades d'hotel per hores.

Ens va dir que el sector travel és madur però que hi ha moltes oportunitats d'innovació que es poden portar a terme amb esforç i dedicació.

Durant dos anys i mig de vida de By Hours l'empresa ha crescut amb força ja que té una plantilla de 38 persones i uns accionistes com La Caixa i el Banc Sabadell al davant del Consell d'Administració. Però allò d'important és la seva estratègia d'internalització per a obrir i penetrar a països com Regne Unit, França, etc... per a arribar a ser una empresa global.

Però qui és By Hours.com ? By Hours.com és una empresa global on line dedicada al sector travel que es dedica a lllogar hores d'hotel als usuaris. Però el camí no ha estat gens fàcil perquè ha tingut que educar als hotels i als consumidors per a pagar només per l'ús.

Des de sempre que he coincidit amb el Christian Rodriguez he vist un gran emprenedor amb molt intusiasme, confiança en si mateix i amb molta facilitat per a definir objectius tant personals com professionals. Prova d'això últim és la diversificació que està portant a terme l'empresa amb noves línies de negoci com "Meeting hous", "Cars Hours", "Moto Hours".

L'any que ve quan Christian torni a la nostra escola segurament  By Hours.com haurà crescut més però el que sí estic segur que serà gràcies a la gran visió que té el seu fundador. Es tracta, sens dubte, d'un gran emprenedor amb una gran visió de futur que donarà molt de parlar durant els pròxims anys.

Moltes gràcies Christian per tornar a la nostra escola i ser molt a prop dels nostres alumnes.


David Pasarín




2 comentaris:

  1. La vaig trobar molt interessant, i malgrat costi acceptar-ho, quan tens una idea, més val comentar-la per si vols tenir més sortides i no estancar-te. Sembla mentida que la gent que t'envolta t'influeix, que fa que tiris endavant, que la teva idea la duguis a terme amb il·lusió, que et sentis acompanyat en el "viatje" del negoci.

    Però està clar que amb aquests temps que estem, s'han de crear coses que no existeixen o modificar i millorar les que ja existeixen.

    ResponElimina
  2. Va ser una xerrada molt interessant com bé va dir, el sector travel és madur i hi ha moltes oportunitats d'innovació. Ell és una de les persones que no es va conformar en pegar per tot un dia d'hotel si la majoria del temps es passa fora, Christian Rodriguez va veure el problema i va proposar una solució que actualment moltes persones comprem i recolzen a By Houers. Finalment crec que és un servei molt innovador que jo en un futur potser jo compraré.

    ResponElimina