dimecres, 14 d’octubre del 2015

BE MARKETING DAY


Bones a tots companys/es!

Escric al blog ja què m'agradaria compartir amb tots vosaltres la meva experiència i valoració de les xerrades que vaig poder assistir al BeMarketingDay protagonitzat per l'escola EADA Business School, el dia 8 d'octubre.

La primera conferència que vaig assistir "Vender a vendedores para que vendan", la podria valorar com precisa, interessant i adequada. L'Alex Farreras va compartir amb tots els assistents que ens trobàvem a la sala les claus per fer que els venedors venguin d'una manera triomfant. Entre elles, explicava la gran quantitat d'informació que podem trobar en el llenguatge no verbal, el significat de molts gestos, com per exemple que vol dir quan davant una situació ens posem de braços creuats. D'altra banda, va explicar la importància de ser honrats, de  la transparència que hem d'adquirir en el món empresarial, saber complir amb el nostre deure acord amb la moral, sense dubte va ser el que més em va agradar, profunditzar en el tema ètic i els vídeos que ens va passar. Entre moltes altres coses més!

La següent xerrada va ser a càrrec de Jaume Brugell "Caso Fluvitex...", aquesta també em va semblar precisa i coherent, plasmant en tots nosaltres la seva experiència. Un home molt senzill que gràcies a l'esforç i a la seva valentia es va presentar a una empresa coneguda i de gran importància com és IKEA amb la finalitat d'oferir els seus serveis empresarials. IKEA el va convidar a participar en un projecte amb altres països, on va ser ell el proclamat seleccionat per fer-se càrrec de la producció de coixins, nòrdics... Tot seguit, va profunditzar en el seu posicionament a dia d'avui, com es du a terme la producció d'altres països amb jornades de treball insaciables...

Tot plegat, ho podria descriure com unes bones conferències de la mà de grans professionals del sector on tots nosaltres ens trobem!


Naiara Hernández.
Alumne del CFGS Publicitat i Màrqueting. 




1 comentari:

  1. Naiara,
    soy Alex Farreras.
    Acabo de leer tu opinión sobre mi charla en EADA "Vender a vendedores para que vendan".
    Me alegro que te gustase especialmente el tema de la honestidad, transparencia, etc...sin duda, son los más potentes.
    Sólo agradecerte tu valoración positiva,
    Un saludo,
    Alex Farreras
    alex@farreras.com

    ResponElimina