divendres, 31 de gener del 2014

DENIP 2014

Ahir 30 de gener tota l'escola vam celebrar el Dia de la No Violència i la Pau i que és promou partir de la xarxa descoles associades a la UNESCO, associació de la qual la nostra escola forma part. Des de 1964, es recorda laniversari de la mort de Gandhi i per l'Escola representa el compromís a favor de la No Violència i la Pau.




La celebració d'aquest fet va ser un acte conjunt de tota l'escola i l'oportunitat on vam estar reunits tots els alumnes i professors. 

El nostre somni d'un món en pau i més just va tenir el seu moment més emotiu quan van recordar a Gandhi , també el testimoni de King i Mandela, dos grans lluitadors a favor de la justícia, la dignitat de la persona i la pau.

La Cristina, L'Ariadna, la Naiara i la Carla van preparar un moral amb la figura de Luter King on tot l'alumnat de l'FP van posar els seus desitjos de pau

1 comentari:

  1. De que serveix tot allò que hem fet al llarg de la nostra vida sense la Pau.
    Hi ha molta gent que ha lluitat per la Pau però hem de fer un record especial d Gaudhi, King i Mandela que van ser grans símbols de la justícia, de la dignitat de la persona i de la Pau.

    L'acte de la nostra escola posa de manifest que les persones han de ser lliures i gaudir de la seva vida sense cadenes ni retencions.
    El grup de la Cristina, la Carla, la Ariadna i la Naiara van fer un moral que recordava la figura de Luther King i els nostres alumnes de FP van manifestar els seus desitjos de llibertat i de Pau.

    Els països més rics no són aquells que tenen més riquesa monetària sinò aquells que acumulen més Pau a les seves mans per gaudir de la llibertat a la que tothom té dret.

    ResponElimina