dijous, 30 de gener del 2014

APRENDRE A EMPRENDRE_TRAINING PER FUTURS EMPRENEDORS




El 16 de gener els alumnes del CFGS de Gestió Comercial i Màrqueting van iniciar dins del Programa Aprendre a Emprendre organitzat per el TECONOCAMPUS un Training program per futurs emprenedors amb l’objectiu de sensibilitzar i estimular l’actitud emprenedora dels joves estudiants.

Aquest programa eminent pràctic va estar dividit en 3 fases i es va en tres dies alterns.16, 22 i 29 de gener en sessions continues des de les 15:00 fins les 18:00h.

La idea d’aquest programa va ser treballar en format de tallers, per tal de proporcionar als alumnes les eines de treball més adients i més utilitzades en el món empresarial per el desenvolupament i la ideació de projectes.


Els tallers que es van a desenvolpar van ser: CREA, MODELA i COMUNICA

L'últim taller "Comunica" va estar dirigit per l''expert en Comunicació Enric Hernàndez on ens va explicar una sèrie de pautes que s'han de tenir en compte a l'hora de fer una presentació de projecte de síntesi amb públic.

El moment més espectacular ha estat quan ens ha explicat el "ELEVATOR PITCH"  que és un model a seguir per part de la persona que fa la presentació, ja sigui un alumne, emprenedor, etc...que durant 2 minuts com màxim ha de captar l'atenció de l'audiència i vendre la idea del negoci..

Finalment, el grau d'intensitat del taller ha crescut quan els propis alumnes han sortit de manera individual per gravar-se i fer la seva presentació de idea a partir de l'esmentat model de"l'ELEVATOR PITH".

La situació ha estat enriquidora i tot un espectacle d'intencions per part dels nostres alumnes.

Després d'aquests tallers esperem per un cantó que hagin estat molt profitosos pels alumnes i i en segon lloc que siguin actius per tal de trobar una idea i per què uns futurs emprenedors.

Agraïm el TECNOCAMPUS per la seva col·laboració amb l'escola en general i amb els alumnes en particular.



Estuardo Salazar i David Pasarín

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada