dijous, 23 d’abril del 2015

ÉS POSSIBLE SER CREATIU...!!!

El dia 16 d’Abril es va realitzar el taller anomenat “ És possible ser creatiu...!!!”. Aquest taller va ser presentat i fet pel nostre professor l’Estuardo Salazar.
En aquesta activitat l’Estuardo ens ha ensenyat tècniques per ser més creatius i així millorar la nostre forma de veure el món.
La tasca va tenir una durada de dues hores, on l’Estuardo va realitzar varies activitats, al començament, hem escrit com estàvem en aquell moment en uns fulls, després vam fer un dibuix del company del costat el qual no coneixíem, amb l’objectiu de demostrar les nostres habilitats davant d’una persona, el resultat va ser un caos, ja que la majoria no l’havíem que fer afegida la vergonya que teníem per quedar malament.
La segona activitat que l’Estuardo ens va dir per conèixer la nostre creativitat, va consistir en que a partir de la foto de la vaca seguéssim capaços en un minut dir les majors utilitats possibles, van sortir coses diferents i bones però tothom va escriure poques coses comparat amb els nens petits que son més creatius.
A continuació, vam realitzar una activitat la qual era un full amb 30 cercles i havíem de dibuixar diferents coses, ningú va arribar a omplir el full.
Finalment, vam fer l’activitat de la tècnica dels sis barrets, on cada barret representa un pensament diferent, hi havia el blanc, el negre, el vermell, el groc, el verd i el blau, l’activitat consistia una vegada formats els grups de treball i segons el barret havíem de generar el màxim d’idees possibles per elaborar el pla de comunicació d’una empresa. Personalment el que em va agradar més va ser el barret verd, ja que eren els creatius i son els que van tenir millors idees.
A l’acabar, el professor ens va donar uns retoladors i havíem d’escriure alguna paraula o frase relacionat amb la creativitat sobre un arbre, el qual esta penjat a l’aula S06. 
Gràcies Estuardo.

 Daniel Herrero Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada