divendres, 10 d’abril del 2015

EL PACKAGING PERSONAL TAMBÉ ÉS UNA PEÇA DIFERENCIADORA



Una vegada més la Regina Puig, experta en Branding i Packaging, ha vingut avui dia 10 d'abril a la nostra escola per a explicar-nos  la importància que té en la actualitat un bon logotip, etiqueta, packaging, etc...

Ens ha explicat que ha treballat a tots els sectors però que prefereix el segment d'alimentació perquè es fixa més i té més sortida professional.

La Regina diu que tot projecte comença amb un bon briefing i continua amb un contrabriefing per part de l'estudi i la part més difícil es troba a l'hora de tancar un pressupost per al client.

Conec a la Regina des de fa temps i sempre que ve a la nostra escola transmet un perfil de molta calma, paciència, professionalitat i saber fer , aspectes tan importants davant d'un client.
No m'oblido que per davant de tot Regina té un branding personal que reflexa creativitat i molta il.lusió que posa a cada projecte que ens ha portat  com exemples.

Estic força content perquè sempre que truco a Regina mai em falla i sempre aprèn alguna cosa nova per a parlar amb els meus alumnes.

T'agraeixo molt aquesta  nova visita i el temps que ens dediques


David Pasarín

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada