dissabte, 21 de març del 2015

ELS INICIS DE START TEAM I BET4TALENT

 
El dijous 19 de març va venir per primera vegada a la nostra Escola un nou emprenedor com a és Víctor García. Es tracta d'una persona molt jove que ha creat una nova starp up tecnològica.

És curiós que el nostre emprenedor va començar creant Start-Team que és una plataforma web que busca perfils de persones que necessiten ajuda a l'hora d'implementar una empresa. Poc temps després una empresa de Vàlencia que ajuda els emprenedors nous la va seleccionar per a donar-li un nou enfoc empresarial. Així va néixer Bet4talent que és una altra starp up que funciona com a Headhunter cercant candidats únicament del sector tecnològic  per a oferir directament a les empreses que els necessita.

Amb la xerrada d'en Víctor s'aprecia molt que té un perfil tecnològic i ens diu que per a emprendre s'ha d'aprendre i arriscar. Personalment em va agradar molt la seva presència de creure en si mateix, la manera reflexiva de respondre a les preguntes i sobretot les ganes d'emprendre encara que diu que podria estar treballant a una multinacional.

Finalment va parlar d'uns consells per la persona que vulgui emprendre. Em van agradar molt les frases següents:

" El risc forma part de l'exit"
" Disposar a no cobrar en ocasions"
" Anar a per totes"
" Aprendre i adaptar-se amb agilitat"

Moltes gràcies Víctor per visitar-nos i compartir amb els nostres alumnes els teus inicis com a emprenedor

David Pasarín

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada