divendres, 28 de març del 2014

EL PACKAGING SI QUE ÉS EL VENEDOR SILENCIÓS

                                            Imatge Bloc Regina Puig


La Regina Puig va venir a la nostra Escola Pia de Mataró el 27 de març per a fer els alumnes del CFGS de Gestió Comercial-Màrqueting una xerrada informal d'allò que fa al seu estudi de Branding i Packaging.

Conec a la Regina des de fa 5 anys aproximadament  i sempre he pensat que treballa en allò que li agrada que és el disseny del Branding i del Packaging. Les seves peces transmeten creativitat i molta feina a partir de cada briefing dels seus clients.

La Regina és una dissenyadora molt creativa, pacient i tranquil.la a l'hora de desenvolupar les seves creacions. Ha treballat fent packagings nous pel sector de gran consum com són els sucs, vins, guants,
productes de neteja, xocolates, borses, catàlegs, roba per artistes, etc...

Estic força content de que la  Regina hagi vingut novament a la nostra Escola i dedicar-nos el seu temps per apropar-nos al mon del Packaging que actualment s'ha convertit en una eina fonamental per vendre.

Moltes gràcies Regina pel teu temps

David Pasarín



4 comentaris:

  1. Des de luego que Regina es una gran profesional en lo que a su trabajo se refiere. Hace unos diseños espectaculares, me gustó mucho lo que ha hecho en su carrera profesional hasta ahora, seguro que ganará muchos más premios (más de los que ya tiene), porque tiene mucho talento.


    Esteve Castells Calpe

    ResponElimina
  2. Crec que la Regina Puig és una gran professional en el seu sector, el sector dels "packagings". La seva xerrada va ser molt enriquidora i vàrem aprendre moltíssim de com dissenyar i confeccionar un packaging. La feina de dissenyar envasos per a tercers, crec que és enriquidora i et genera reptes diaris. Saber entendre el brífing i aconseguir respondre amb un contrabrífing adequat, crec que és una de les claus de l'èxit de la Regina. Escolta el que el client et demana per fer un producte que s'adapti a les seves necessitats, sense deixar de ser creatiu...una frase que de ben segur et durà a l'èxit personal i professional.

    ResponElimina
  3. Una feina força interessant això del packaging, a més a més de ser una gran dissenyadora amb una gran creativitat és molt treballadora.

    El temps que va estar va explicar projectes molt bons que hem van impressionar bastant, el temps que hi dedica i les ganes que hi posa és normal que arribi al èxit.

    El seu últim treball presentat públicament ha sigut un cartell de la festa de Mataró, les Santes, aquí pots trobar un article en la pàgina web de la ciutat:

    http://www.mataro.cat/portal/contingut/noticia/2014/05/11463_cartell_Santes_2014.html

    ResponElimina
  4. La Regina Puig és una gran professional del disseny i en especial del sector del “packaging”.

    Amb tot el que ens va explicar i ens va mostrar, vam poder comprovar que és una noia molt entregada a la seva feina, ja que són moltes i moltes hores al capdavant d’un projecte i ella ho porta amb molt d’entusiasme.

    També ens va mostrar varis dels projectes que havia realitzat i molts d’ells han tirat endavant, i tots ells d’àmbits diferents (ampolles, roba, plàstics, cartells,…).

    ResponElimina