dimecres, 10 de maig del 2017

AMB EL PACKAGING ES POT GAUDIR I MOLT






Ahir va tornar a la nostra Escola per a una nova xerrada  pels alumnes de MIP1 la Regina Puig, dissenyadora gràfica que té un estudi petit i molt proper a Mataró.

La Regina va a comentar moltes coses relacionades amb el Packaging i la Identitat corporativa (naming, branding...), etc... Va parlar de com s'inicia un projecte amb un briefing i reunions amb el client i com després es fa un Moodboard per a que el client pugui veure una proposta senzilla del projecte.

La Regina va ensenyar projectes que ha portat a terme el seu estudi com, per exemple, els sucs Romantics; la xocolata Reybar; els productes de cuina IRIS; l'escola de futbol internacional americana ISCE; el projecte de promoció turística de Catalunya MOLSA, etc...


La Regina és una persona molt senzilla, planera i propera que sempre que hi torna gaudeix molt de la seva professió.

El seu posicionament i branding transmet molta tranquilitat i es nota força que li agrada portar projectes de disseny gràfic per a clients que tenen necessitats de Packaging, Identitat corporativa, etc...

Sempre que la sento parlar gaudeixo de les seves paraules que són molt apropiades per les nostres classes de política de producte.







Els nostres alumnes li van fer moltes preguntes durant quasi dos hores que va durar la seva xerrada.

Moltes gràcies Regina pel teu esforç i dedicació amb els nostres alumnes.

I després de la xerrada de la Regina s'atreveix algú a dir que el màrketing no és una oportunitat amb la qual es pot gaudir...!







David Pasarín

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada