divendres, 7 d’abril del 2017

JA TENIM AQUÍ LA QUARTA EDICIÓ DELS CURTS AMB MOLTA CREATIVITAT

Que el temps passa molt ràpidament és una realitat i prova d'això és que ja ha arribat la quarta edició dels curts creatius que fan els nostres alumnes dels CFGS de Màrqueting i Publicitat 2 i d'Admininistració i Finances 2.

Sempre que arriba aquesta data estem a punt de les vacances de Setmana Santa o acaben d'arribar. Aquesta vegada és el primer cas i l'ambient a la sala polivalent és de molta alegria de fer un descans pel treball ben fet per part de tothom.




Amb molta paciència i expectació els alumnes de màrqueting van començar grup per grup a presentar el seu curt. En aquesta edició s'han presentat 12 curts.

Hi ha en joc 4 premis però davant de tot quedarà el record d'aquesta activitat ben feta.







Cada grup va gaudir del moment a la seva manera i va expressar de manera oral i no verbal el seu curt creatiu.

Segur que tothom voldrà emportar-se un premi però d'entrada tots hem guanyat durant l'acte moltes emocions, sorpreses i molta felicitat.







Tots els curts han tingut molta creativitat i el jurat tindrà un problema per a decidir els guanyadors.
La situació serà difícil perquè tots els curts mereixen guanyar ja que tots són peces creatives que tenen un valor afegit.

Portem unes edicions d'aquest certamen amb molt nivell de creativitat i això és gràcies al gran esforç dels alumnes.



Com membre del jurat i nom de tots ells vull agrai-vos la dedicació amb cada un dels vostres curts. Heu fet que el jurat i tots els presents a la sala polivalent gaudeixin molt durant aquest acte i ha estat el millor acabament de les classes abans de la Setmana Santa.

Recordeu que la festa no acaba aquí perquè el proper 20 d'abril tornarem al mateix lloc on es comunicarà els guanyadors i rebrem al mateix acte a ex-alumnes de la nostra escola i donarem la benvolguda a la nostra Diada.

Mentrestant que tothom descansi i agafi forçes perquè la festa encara no està acabada.

Moltes gràcies a tots els alumnes participants en nom del jurat.



David Pasarín

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada