divendres, 5 de febrer del 2016

MAMIS & MINIS, PENSAMENT I IL.LUSIÓ PER DAVANT DE TOT

Per primera vegada ens ha visitat a la nostra Escola una nova emprenedora. Es tracta de Laura Tió que ha muntat el seu negoci on line de sabates Mamis & Minis dirigit al segment nadons.

Laura ha estat ex-alumna i  professora a la nostra Escola. Segons diu ella la vida li va canviar quan va néixer el seu fill que li va portar la seva inspiració i oportunitat de Mamis & Minis . Tot va començar buscant informació sobre sabates per a nadons i va acabar en el seu projecte empresarial.

Mamis & Minis té un posicionament diferenciador de sabates reversibles per a nadons, les quals són artesanals, innovadores i fetes a mà amb molta qualitat.

Però a més, té altres característiques que també fan un projecte únic i diferent. Em refereixo a que el negoci està fet amb moltíssima il.lusió, ganes, pensament lent d'anar poc a poc per a créixer amb un pressupost zero i d'aprofitar recursos del seu entorn més proper el màxim com és el cas de la seva web professional.

Gràcies al seu posicionament a la web, Mamis & Minis té molts influencers i seguidors que fan comandes i possibles relacions comercials amb altres marques, com és el cas de Fundas Barcelona.

Laura no té clar els objectius quantitatius a llarg plaç però a curt plaç té la intenció de créixer lentament sense perdre el control de la seva producció i del seu branding. Podría guanyar més diners a curt termini, però sap que perdria el seu control sobre tot allò que fa.

El posicionament del seu negoci reflexa un perfil de Laura tranquil.la, reflexiva, molt serena, activa, de treballs de qualitat i feina ben feta d'allò que sent i creu.

Per cert i ara que penso, si  Laura que és biòloga ha acabat sent emprenedora a què esperem els alumnes de Màrqueting i Finances a muntar un negoci i deixar passar tantes oportunitats per davant amb els coneixement que tenim a les nostres mans.

Estuardo t'animes ara amb el temps que tindres i muntem alguna cosa?

Moltes gràcies Laura per dedicar-nos el teu temps a la teva Escola de sempre


David Pasarín 
Professor de Màrqueting

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada