diumenge, 6 de setembre del 2015

JA ESTEM A PUNT DE COMENÇAR !






Estimats alumnes,

Com a a professor del CFGS de Màrqueting i Publicitat vull donar-vos la benvolguda a tots vosaltres al  nou curs que començarà en breu.

Sereu el primer curs d'aquesta nova versió LOE que començarem tots amb molta il.lusió i ganes. El camí serà llarg perquè estareu a la nostra escola dos anys, els quals hareu de treballar amb molta dedicació, motivació i empenta per a sortir endavant.

A partir d'ara aprendreu molts conceptes de Màrqueting i Publicitat però hi ha un que destaca per davant de tots i aquest és el vostre Branding personal que començareu a vendre molt aviat entre companys i professors.

Us animo a que cerqueu el vostre Branding personal a partir de la vostra identitat i atributs personals per a arribar al vostre posicionament adequat que desitgeu i d'aquesta manera creareu valor de la vostra marca.

Agafeu aire fresc durant aquests últims dies perquè haurem de treballar molt per a assolir els vostres objectius. La feina serà llarga amb treballs, exàmens, sortides, xerrades, etc... però tot poc a poc.

Per acabar us demano que penseu amb el dibuix de dalt referent al Branding personal i a partir d'avui comenceu a treballar-lo per a arribar al millor posicionament que donareu de vosaltres durant aquesta nova etapa.

Les classes començaran molt aviat i us desitjo el millor a tots a la nostra escola.

Gràcies a tots i que gaudiu molt amb el cicle!



David Pasarín

Professor Màrqueting






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada