divendres, 20 de febrer del 2015

L'APARADOR MUSICAL A LA NOSTRA ESCOLA

  1.                              

 

Durant la tarda del 19 de Febrer, el nostre grup format per David, Dani, Edu, Alfonso i David hem estat muntant l’aparador que podeu observar en les fotografies.
Com a grup estem molt contents del èxit que ha tingut el nostre aparador al haver reunit a tota la classe per la seva visualització, fet que no s’havia donat fins ara i a que, durant el muntatge, ha despertat la curiositat i les ganes de veure’l acabat de totes les classes que hi havia al voltant i de tots els ulls que estaven pendents de nosaltres. De igual manera, no ens oblidem dels nostres professors Manel i Joan que ens han patit literalment durant el muntatge. En aquesta ocasió els seus alumnes estaven més pendents de nosaltres que de la classe!
El nostre aparador ha estat enfocat a una temàtica de rock. Buscàvem aconseguir muntar-ho de forma que semblés un escenari i que qualsevol que ho visualitzés pensés en el que hem tractat de projectar.
Durant el procés de muntatge, les coses han estat bastant senzilles: tots ens hem dedicat a treballar en equip, organitzant la feina, i en pensar diferents ubicacions i les eines i mobles que havíem d’utilitzar. Gràcies a les eines d’altres classes hem pogut muntar un aparador bastant complet.
En quant a tècniques de animació hem utilitzat dos clarament: hem jugat amb les llums dels focus per donar uns colors més vius a les bateries i a les guitarres, jugant amb la profunditat i amb les ombres i, per altre banda, hem disposat també d’una tècnica que no podia faltar: la sonora. Hem pogut contar amb dos actuacions en directe de guitarra i de bateria pel gaudiment dels espectadors presents.

I es que de tota aquesta feina ens portem una cosa ben clara: un aparador pots fer-lo de forma molt sofisticada, pots muntar moltes coses, el pots fer senzill, amb poca decoració o, inclús, no posar res com estan fent moltes botigues de roba durant les rebaixes però el que s’ha d’aconseguir és que cridi la atenció, i generi expectació. Recordem que l’aparador és un dels elements més importants de les botigues, ja que un mal aparador provoca la no entrada d’un possible client. En el nostre cas, creiem que ho hem aconseguit.


David Benet
David Martínez
Daniel Morell
Eduard Verard
Alfons Rodríguez

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada