dilluns, 31 d’octubre del 2016

CERVELL: GAUDIR DE L'APRENENTATGE

El passat 28 d'octubre del presente any, l'Estuardo Salazar professor del Mòdul Professional d'Investigació Comercial de la nostra escola, va fer un alt a les classes i ens va explicar coses molt interessants relacioandes amb la neuroeducació, és a dir, com utilitzar el nostre cervell per aprendre millor , aprendre per la vida, en definitiva per a ser feliç.

De la meva part volia agrair-le per aquesta xerrada, ja que em va servir i segur em servirà de cara el futur, per què ens va fer pensar de com una estructura petita que pesa més o menys  un kilo i mig i que ncessita un 20% de la nostra energia ens pot donar molt beneficis, des del desenvolupamet de noves conexions cerebrals fins la creaciò de mètodes d'aprenentatge. De fet el cervell és capaç de crear noves xarxes neuronals mentres nosaltres utilitzen les xarxes socials, i el que va comentar l'Estuardo, que el nostre cervell té suficient plasticitat per a adaptar-se a tot tipus de nous reptes.
De la xerrada també destacaria la força que té el fet de dibuixar un cercle en un troç de paper i escriure el mig d'aquest cercle una paraula que ens emocioni , ens activi en definitiva que ens doni l'impuls cada dia o moment  en què les persones ens sentim fluixes.  
Només volia comentar això i que a vegades necessitem expressar això que ens agrada i una vegada més agraeixo aquest tipus de xerrades, que de veritat m'ha motivat  una mica més de la que ja estava, ja que temes relacionats amb les emocions i els sentiments  m'agradan molt.

GISELA PONCE VIDALES 

CFGS Publicitat i Màrqueting 1è Curs




1 comentari:

  1. "Le damos muy poca importancia a nuestros sentimientos, es más, no sabemos gestionarlos. La charla del viernes me resultó muy útil ya que se habló de datos muy interesantes, como que le gusta al cerebro, como está formado, su funcionamiento...
    Un tema que también me resultó muy llamativo fue la cantidad de información que puede almacenar el cerebro y el efecto que le produce. Pasamos por alto situaciones negativas que nos afectan psicologicamente, nos adaptamos a ellas he incluso creemos que son normales. Desde pequeños recibimos críticas, crecemos en un entorno competitivo y exigente y todo esto se guarda en lo más profundo de nuestro cerebro y hace que seamos de una manera o de otra. Tenemos que intentar detectar esas situaciones, alejarnos de ellas y ser totalmente transparente para que estas a la larga no nos afecten.
    Con una buena combinación de positivismo, deporte y meditación podemos llegar a ser felices con nuestras vidas y adaptarnos a cualquier situación"

    Muchas gracias por tus consejos!

    Helena Torres
    1r Marketing y publicidad

    ResponElimina